PROJECTE VIA

VIA

APOSTEM PELS DRETS

TENIM UN SOMNI…

 

JULIOL 2016

INICIEM EL PROJECTE

FORMACIÓ POSTOBLIGATÒRIA INCLUSIVA

 INSERCIÓ LABORAL INCLUSIVA

 NO COMPTEN LES CAPACITATS,

COMPTEN ELS DRETS

 HI HA UN LLOC ESPERANT PER A CADA UN

SENSE EXCEPCIÓ

 

VIA és el camí dels somnis ,de les il.lusions i dels drets per a les persones amb Diversitat Funcional i barreres importants per a llur èxit i participació a la comunitat .

És el camí cap a una Vida en Inclusió i l’ Aprenentatge

per a una Vida Independient i amb Autodeterminació

 

VIA és una proposta que neix en resposta a l’ exclusió a la que es veuen abocades tantes persones amb diversitat funcional després de l’educació obligatòria, sense oportunitats formatives i laborals inclusives. Es compromet a crear oportunitats de formació per després de la Secundària , en especial per a aquells que són més vulnerables, aquells que es troben amb més barreres per a llur desenvolupament personal i social i que probablement mai a la vida participarien d’un entorn laboral. Per això el projecte oferirà una formació per a la vida i en especial per a la vida professional. Una formació personalitzada que implicarà compartir espais físics i socials inclusius i accessibles. Un projecte a mida per a joves i adults amb diversitat funcional centrat en la formació de competències transversals i específiques per a llur inserció o reinserció laboral en contexts ordinaris, a més de competències per a la vida comunitària i social. Un projecte que té com a principals característiques :

OPORTUNITATS I INCLUSIÓ PER A TOTS

FORMACIÓ LABORAL INCLUSIVA

INSERCIÓ LABORAL INCLUSIVA

DESENVOLUPAMENT PERSONAL Y SOCIAL

PARTICIPACIÓ DE LA COMUNITAT Y XARXES DE SUPORT

PLANIFICACIÓ A MIDA I CENTRADA AL PROJECTE DE VIDA

METODOLOGIES I PROCEDIMENTS INNOVADORS

PER A L’ÀMBIT PÚBLIC I PRIVAT

SOSTENIBLE

VIA acaba de formar el grup de treball d’ experts format per persones que creiem fermament que això és possible. El projecte s’ executarà en un termini màxim de 2 anys, durant els quals treballarem en llur disseny i planificació. Iniciem aquest projecte amb molta il.lusió i coneixent la gran quantitat d’ obstacles amb els que ens trobarem, i anirem informant sobre ell durant els propers mesos.

CompartirShare on Facebook
Facebook

Los comentarios están cerrados.